historiek-1

1905- Pasteibakkerij Stijn Streuvels

De bakkerskwaliteiten zitten de familie Seynaeve in het bloed. Begin 20ste eeuw neemt Edgard Seynaeve, de overgrootvader van Karl, de pasteibakkerij van Frank Lateur, alias Stijn Streuvels, in Avelgem over. De traditie is begonnen.


historiek-2

1923- Edgard Seynaeve vernieuwt pasteibakkerij in Avelgem

Ook vroeger werd aan de verkoop gedacht... Edgard en zijn zoon Conrad Seynaeve nemen de bakkerij grondig onder handen. De nieuwe look zorgt voor een warme uitstraling en iedereen wil graag mee op de foto.

1936- Conrad Seynaeve start bakkerij in Ronse

Het banketbakkersbloed zoekt andere oorden op. Conrad Seynaeve, de grootvader van Karl, begint een eigen zaak in Ronse. Zijn specialiteit: patisserie. En hard werk wordt beloond: de zaak floreert.

historiek-4

1968- Patisserie Seynaeve krijgt een make-over

In 1967 neemt Dirk Seynaeve, de vader van Karl, de bloeiende zaak van Conrad over. Een jaar later drukt hij er zijn eigen stempel op met een ingrijpende verbouwing. Een nieuwe generatie banketbakkers doet zijn intrede.

historiek-5

1999 - Karl en Dominique nemen bakkerij Verplancken in Meise over

Ook de ouders van Dominique zitten in de bakkersstiel. Karl en Dominique nemen de bakkerij van vader Verplancken in Meise over. Bakkerij Seynaeve zoals je ze vandaag kent, is een feit.

De vernieuwde gevel van de winkel in 2015

2015 - Desserten Seynaeve krijgt gloednieuwe look

We houden de traditie in ere en zorgen voor een unieke winkelbeleving voor onze klanten: krakend vers boord, ambachtelijk gemaakte patisserie, desserten en chocolade om van te watertanden. Doe daar een inspirerend interieur bij en je zit goed!